zaterdag 10 januari 2009

Similan Islands Liveboard

We hebben er lang op moeten wachten, maar eindelijk is het zover, we gaan aan boord van de Dolphin Queen voor vier dagen duiken, duiken en nog eens duiken in een van 's werelds mooiste onderwater regio's.

En waar voor ons geld krijgen we, dit zijn zonder twijfel de mooiste duiken die we ooit gedaan hebben. Zichtbaarheid onder water is eindeloos, het water is 29 graden :-), onze duikgroep bestaat uit fantastische mensen (met als opvallendste verschijning een Amerikaanse familie zoals ze alleen maar in Amerika bestaan, met ne knuppel van vader die op dezelfde dag als Bert verjaart en heel de dag: "Happy Birthday TO ME!!!" zal zingen!!) , alles is supergoed georganiseerd, en het eten aan boord is gewoon fantastisch! Geen slechte plaats om je 29 ste verjaardag te vieren.

Bert vroeg voor zijn verjaardag en Kit, onze divemaster, draaide: een schildpad, 4 manta rays, enkele zebra sharks en ontelbare andere prachtige en zeldzame onderwaterschepsels. Een cadeau die niet snel evenaard zal worden.





En zoals alles waarvan je intens geniet, gaan ook deze vier dagen veel te snel voorbij. Na de veertiende en laatste duik zijn onze oren (doof van het drukverschil) en onze voeten (vol blaren van de zwemvliezen) wel blij dat ze niet meer de diepte in moeten. En voor de ongeruste mama's: met de suiker alles prima, perfect zelfs!

Geen opmerkingen: