dinsdag 9 december 2008

One night in Bangkok

Sinterklaas is geweest! We zijn dus braaf geweest het voorbije jaar :-) Ons klein fototoestelletje waar we onze filmpjes mee maken, had het na the Gibbon Experience begeven, dus heeft de Sint ons een spliksplinternieuw gebracht, MET een onderwaterbehuizing zodat we binnenkort ook de onderwaterwereld kunnen vastleggen op de gevoelige plaat!

Bangkok telt meer inwoners dan Belgie maar we vinden een rustig en proper kamertje en dat is al de helft van een goed gevoel in zo'n reuzestad. Zes jaar geleden was het hier al een shoppers paradise, nu is het een shoppers paradise in't kwadraad! Gelukkig kan je hier lekkere straatnoedels eten voor 25 bath (halve euro) en de Mai Thai cocktails zijn goedkoper dan water in Belgie.

Een reisje plannen naar Myanmar is simpel, de uitvoering iets minder: De luchthaven is dan eindelijk terug volledig operationeel dus vliegen kunnen we al. Om ons visum aan te vragen hadden we drie werkdagen gerekend maar blijkbaar was een daarvan een feestdag. Maar zoals altijd en overal doet een extra bankbriefje in ons paspoort wonderen.

Myanmar heeft geen ATM`s, dus dollars hebben we nodig. Beetje te laat aan gedacht en natuurlijk is de dag voor ons vertrek ook een feestdag en zijn de banken gesloten, maar na een zoektocht hebben we dan toch de nodige dollars.

De grote bezienswaardigheden en de nieuwe vriendin van Bert z'n papa zullen nog even moeten wachten op ons bezoek...

Op naar Myanmar...

1 opmerking:

kris zei

Beste Bert en Goele,

Alles kits met jullie?
Hier koud en vakantie.
Prachtige foto's op jullie blog, maar waar blijft mijn foto met Vlaamse Leeuw van jullie?
Een Spetterend 2009 !

van Nonkel Kris en tantinnie XXX